Word een bijdrager

Wilt u uw verhaal met de wereld delen? Als het verhaal relevant is voor onze website, hebt u hier een gouden kans om uw verhaal online op onze website te publiceren. We moedigen onze kijkers en gebruikers aan om hun inzichten op onze site te delen en ook een kans om deel uit te maken van ons toegewijde en groeiende nieuwsteam. Omdat we weten dat het schrijven van artikelen over zakelijke, technische, wetenschappelijke en gezondheidsontwikkelingen tijd en ook serieuze inspanningen van de schrijver vereist, is dat de reden dat wanneer we uw werk krijgen, we ervoor zorgen dat de geïnteresseerde mensen en potentiële klanten hun enthousiasme herkennen en de inspanning bewonderen je hebt erin gedaan.

We zijn oprecht toegewijd aan het verspreiden van de nieuwste ontwikkelingen in de zakelijke, technische, wetenschaps- en gezondheidssector, waardoor de sector betaalbare zorg van hoge kwaliteit en van hoge kwaliteit kan leveren. Daarom raden we onze schrijvers ten zeerste aan om onze website en blogs te bezoeken om ervoor te zorgen dat uw inzendingen voldoen aan de normen van onze richtlijnen voor de bijdragers. Zodra uw inzendingen zijn ontvangen door ons toegewijde team, wordt een beoordeling gemaakt van de door u gegeven post en nemen we een beslissing op basis van de nauwkeurigheid, relevantie en algehele presentatie van uw werk.

Hier is een lijst met richtlijnen voor indiening:

Het werk van de schrijver moet gebaseerd zijn op de nieuwste evenementen in de zorgsector en moet er ook voor zorgen dat alle inhoud die u produceert, moet overeenkomen met de interesse van onze lezers.
Berichten mogen geen plagiaat bevatten en uniek zijn. Als de inhoud geplagieerd wordt gevonden, wordt deze afgewezen op hetzelfde moment dat we de inhoud krijgen.
Artikelen mogen niet meer dan 300 tot 350 woorden bevatten.
Zorg ervoor dat u de juistheid van feiten en cijfers die u ons geeft, controleert voordat u uw werk bij ons indient. De site is niet aansprakelijk voor dubbelzinnigheid of onjuiste informatie.
Artikelen mogen helemaal niet promotioneel klinken.
We accepteren geen persberichten.
We krijgen veel inzendingen van onze gebruikers en daarom kan het controleren van uw werk enige tijd duren. Dus we vragen u om geduldig te zijn nadat u ons uw werk heeft gestuurd, we zullen u zeker een passend antwoord geven.

U kunt ons uw gegevens sturen via contact@prachtigveendam.nl Neem gerust contact met ons op voor verdere assistentie en vragen.