Stapper (20) ernstig gewond na aanrijding bij Quatrebras

zo 19 maart 2023 02.07 uur

NOARDBURGUM – Een 20-jarige voetganger uit Damwâld is zaterdagnacht ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De aanrijding vond omstreeks 1.15 uur plaats op de Rijksstraatweg bij Quatrebras.

De aanrijding vond ongeveer 100 meter van de kruising Quatrebras plaats in de richting van Noardburgum. De politie laat weten dat de voetganger zwaargewond is geraakt. De 27-jarige autobestuurder uit Leeuwarden raakte niet gewond.

Naast de politie en ambulance kwam ook het Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaats. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. Het gaat vrijwel zeker om een bezoeker van het tentfeest dat deze nacht werd gehouden.

Op het voormalige terrein van discotheek Quatrebras werd deze nacht het tentfeest georganiseerd. Dat was vorige week ook al het geval. De politie sprak toen van een enorme drukte van uitstroom van publiek op de weg midden in de nacht. Dat was deze nacht waarschijnlijk ook het geval.

De muziekavond eindigde rond 1.00 uur en het ongeval vond nog geen kwartier later plaats. Bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844.

FOTONIEUWS

Bronlink : Stapper (20) ernstig gewond na aanrijding bij Quatrebras

Gerelateerde berichten