Klanten blokkeren auto van winkeldieven bij supermarkt

Vier winkeldieven zijn woensdag opgepakt nadat ze probeerden met gestolen boodschappen weg te komen in Bergen op Zoom. Daarbij wilden ze een winkelmedewerker aanrijden. Klanten van de supermarkt hielpen bij de aanhouding door de wagen van de dieven te blokkeren.

Een medewerker van de supermarkt in Bergen op Zoom had het viertal al opgemerkt. Ze liepen op een verdachte manier door de winkel, vond hij. Hij dacht dat ze spullen meenamen zonder te betalen. Dat bleek te kloppen: bij kassa rekenden ze elk twee producten af en liepen met de rest van hun boodschappen gewoon naar buiten.

De medewerker belde de politie en ging achter de twee mannen en twee vrouwen aan. Die hadden de boodschappen in een auto geladen en waren inmiddels ingestapt. De bestuurder van de auto probeerde de winkelmedewerker aan te rijden, toen hij voor de auto stond.

Klem gezet
Toen de verdachten weg wilden rijden, blokkeerde een van de andere klanten met een auto de uitgang van het parkeerterrein. Een andere klant zette zijn auto achter de wagen van de winkeldieven, zodat ze klem stonden en geen kant meer op konden.

Op dat moment kwamen agenten bij de winkel aan. Zij konden de vier aanhouden. Het gaat om twee mannen van 21 en 52 jaar en twee vrouwen van 19 en 44 jaar. Ze komen uit Roemenië en hebben geen vast adres in Nederland.

Bronlink : Klanten blokkeren auto van winkeldieven bij supermarkt

Gerelateerde berichten