Invallen in woonwagenkamp, woningen en paardenloods bij grote politieactie

De politie is vrijdag bij een grote actie op meerdere plekken in Brabant binnengevallen. Onder meer in Tilburg werden woningen doorzocht en in Hilvarenbeek werd een inval gedaan bij een paardenloods. Wat er precies aan de hand is wil de politie niet zeggen, maar het zou gaan om een groot rechercheonderzoek.

Bij een paardenloods aan de Tilburgseweg in Hilvarenbeek lopen mannen in witte pakken rond. Volgens onze verslaggever maken zij foto’s en nemen ze spullen in beslag. Hij sprak ook met de buren van de loods, die nog niet door hadden dat er iets gaande was. “We hebben nooit overlast gehad van de mensen hiernaast. Er staan voor zover wij weten gewoon paarden in die loods en het zijn paardenliefhebbers”, vertelden ze.

Ook op een woonwagenkamp in Lith, waar eerder operatie Alfa plaatsvond, deed de politie onderzoek. Meerdere agenten doorzochten een garage, een auto en een berg puin.

“Ik weet dat er een lopend onderzoek is en dat er adressen in Tilburg bij betrokken zijn”, zegt een woordvoerder van politie Midden- en West Brabant. Meer kan hij er niet over kwijt. De Landelijke eenheid was nog niet bereikbaar voor commentaar.

Bronlink : Invallen in woonwagenkamp, woningen en paardenloods bij grote politieactie

Gerelateerde berichten